Arbetsplatsmattor


ErgoStep DRAIN -ligger still även på oljiga och våta golv
Bästa möjliga ergonomi i bar och kök. 100% nitrilgummi, antibakteriella och avlastande egenskaper. Dräneringshål ger vätska möjlighet att passera genom mattan medan baksidans sugkoppar hindrar mattan från att röra sig. Fasade kanter ger ytterligare säkerhet.

Produktblad (PDF)


ErgoStep FLEX -talar med fötter på fötters vis
Prisbelönt gummimatta som minskar trötthet och obehag samtidigt som den minskar risk för ben- och ryggbesvär. Luftkupor skapar flexibelt och bekvämt stöd och fasade lågprofilkanter minskar snubbelrisken. Mattan är godkänd av ”The American Podiatric Medical Association” och är fullt tvättbar.

Produktblad (PDF)


ErgoStep LAB -lika delar hygien och hälsa
En fullt tvättbar renrumsmatta, utvecklad för att möta de tuffast möjliga kraven på renhet. Dess anti-mikrobiella egenskaper förhindrar tillväxt av bakterier och mögelsporer. Ytan är antistatisk, formstabil till 100% och löser ej upp eller fäller av. Nitrilgummi som ej missfärgar, och den är helt fri från återvunnet gummi, silikon och DOP.

Produktblad (PDF)ErgoStep COMBI -skyddar vid stående och sittande arbetsställningar
En flexibel arbetsplatsmatta med låg profil som fungerar både som avlastande underlag och som golvskydd. Kan anpassas för olika mått och vinklar, ex.vis till kassadiskar, svängda receptioner eller i lätt industri.   Produktblad (PDF)